Қазалы Qazaly.kz ақпараттық агенттігі
» » Мейрамханадағыдай маринад

Мейрамханадағыдай маринад

Пешке піскен тауық аяқтары шырынды әрі дәмді болып шығуы үшін оған түрлі маринад қолданады. Маринадты мойенез, томат немесе қаймақ негізінде дайындауға болады. Ал бүгін соя-бал маринадын дайындау жолын ұсынамыз.
Қажетті ингредиенттер:
- 1 ас қасық соя тұздығы;
- 1 ас қасық бал;
- 1 шай қасық қыша;
- 1 ас қасық сұйық май;
- 3 сарымсақ;
- дәмдеуіштер (паприка, базилик, қара бұрыш);
- аздап тұз.
Дайындалу жолы: Тауық аяқтарын жібітіп, жуып, кептіріп қоямыз. Маринадқа арналған ингредиенттерді араластырып, тауық аяқтарына құямыз. Барлығын жақсылап араластырып, бетін пакетпен жауып, тоңазытқышта аз дегенде 3 сағат ұстау керек. Егер уақыт болса, түнге қалдырған жақсы. Содан соң маринады әбден сіңген тауық аяқтарын 180-200 градуста қыздырылған пеште 40-50 минут пісіресіз.
massaget.kz
11 қараша 2019 ж. 501 0

Тазалық-өмір айнасы

24 сәуір 2024 ж. 92

Жаңалықтар мұрағаты

«    Сәуір 2024    »
ДсСсСрБсЖмСбЖс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930