Қазалы Qazaly.kz ақпараттық агенттігі
» » Диетолог қант деңгейін қалыпқа келтіретін төрт тағамды атады

Диетолог қант деңгейін қалыпқа келтіретін төрт тағамды атады

Америкалық диетолог Мэри Сабат қандағы қант деңгейіне оң әсер ететін төрт тағамды атады, деп жазды She Finds.
Диетологтың айтуынша, қант деңгейін тұрақтандыру үшін жасұныққа бай тағамдарды таңдау керек. Ол мұндай тағамның бірі көмірсулардың қорытылуын бәсеңдетуге көмектесетін сұлы үлпегі екенін атап өтті. Сұлы үлпегін ақуыздармен және пайдалы майлармен біріктіру керек.
Жапырақты көкөніс, асжапырақ және қырыққабат та қант деңгейін қалыпқа келтіреді. Сонымен қатар жаңғақтар мен пісте қанттың сіңуін баяулатады.
Диетолог сондай-ақ ас қорытуға пайдалы ақуыз, май және пробиотиктер қосылған грек йогуртын тұтынуды ұсынды.
03 сәуір 2023 ж. 134 0

Жаңа министр ант берді

10 мамыр 2024 ж. 48

Жаңалықтар мұрағаты

«    Мамыр 2024    »
ДсСсСрБсЖмСбЖс
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031