Қазалы Қазалы аудандық қоғамдық-саяси газет
» » Ғалымдар қандай өнімнің күйзелістен құтқаратынын айтты

Ғалымдар қандай өнімнің күйзелістен құтқаратынын айтты

Гарвард университетінің ғалымдары еріктілерге зерттеу жүргізіп, олардың ас-ауқаты мен гормон бөлу процесін бақылаған.
Бірінші топты жұмыртқа, ақуызбен тамақтандырған. Екінші топқа жасұнық, үшінші топқа сұлы берген. Нәтижесінде бірініш топтың күйзеліске төзімді екенін анықтаған. Ғалымдар осы себепті де жұмыртқаны көбірек жеуге кеңес береді.
reactor.inform.kz
13 тамыз 2018 ж. 88 0

Жаңалықтар мұрағаты

«    Қазан 2018    »
ДсСсСрБсЖмСбЖс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031