Қазалы Қазалы аудандық қоғамдық-саяси газет
» » Ғалымдар қандай өнімнің күйзелістен құтқаратынын айтты

Ғалымдар қандай өнімнің күйзелістен құтқаратынын айтты

Гарвард университетінің ғалымдары еріктілерге зерттеу жүргізіп, олардың ас-ауқаты мен гормон бөлу процесін бақылаған.
Бірінші топты жұмыртқа, ақуызбен тамақтандырған. Екінші топқа жасұнық, үшінші топқа сұлы берген. Нәтижесінде бірініш топтың күйзеліске төзімді екенін анықтаған. Ғалымдар осы себепті де жұмыртқаны көбірек жеуге кеңес береді.
reactor.inform.kz
13 тамыз 2018 ж. 36 0

Жаңалықтар мұрағаты

«    Тамыз 2018    »
ДсСсСрБсЖмСбЖс
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031