Қазалы Қазалы аудандық қоғамдық-саяси газет
» » Ғалымдар қандай өнімнің күйзелістен құтқаратынын айтты

Ғалымдар қандай өнімнің күйзелістен құтқаратынын айтты

Гарвард университетінің ғалымдары еріктілерге зерттеу жүргізіп, олардың ас-ауқаты мен гормон бөлу процесін бақылаған.
Бірінші топты жұмыртқа, ақуызбен тамақтандырған. Екінші топқа жасұнық, үшінші топқа сұлы берген. Нәтижесінде бірініш топтың күйзеліске төзімді екенін анықтаған. Ғалымдар осы себепті де жұмыртқаны көбірек жеуге кеңес береді.
reactor.inform.kz
13 тамыз 2018 ж. 157 0

Жаңалықтар мұрағаты

«    Қаңтар 2019    »
ДсСсСрБсЖмСбЖс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031